Niet morgen, maar vandaag

In de week dat het alweer 6 jaar is geleden dat Steve Jobs overleed praat Elon Musk over raketreizen naar grote steden en werkt Honda aan een mensachtige robot die ingezet kan worden bij rampen. Gebruik van Big Data en Internet of Things zijn verantwoordelijk voor geweldige ontwikkelingen die we tegemoet kunnen zien.

Maar ondertussen kan de meerderheid van de mensen nauwelijks hun smartphone bedienen, of er meer mee doet dan facebooken en whatsappen. In ziekenhuizen zijn de wachttijden nog steeds lang en wordt informatie nauwelijks gedeeld. Bedrijven hebben verschillende systemen voor verschillende afdelingen.

De huidige techniek kan veel meer gemak brengen als we ons focussen op de wensen van de klant, en de service die we vandaag kunnen leveren. In de eerste plaats in het belang van de klant, maar daardoor ook van het bedrijf. Moderne digitalisering onderscheidt binnenkort bedrijven die hun klant 24 uur per dag ‘persoonlijk’ bedienen van de achterblijvers.

Lees mijn verhaal… dat het concreter kan en moet: Niet morgen, maar vandaag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Background
Image ( sample )
Overlay